Deventer op Stelten

Ook is er dan het muziekfestival Hoogtevrees in het Worpplantsoen. Deventer Op Stelten is een jaarlijks terugkerend straattheaterfestival in de Nederlandse stad Deventer.


Theater Tol At Deventer Op Stelten Dagje Uit Stad Inspirerend

DTV-sfeerimpressie van de allereerste editie van het internationaal straattheaterfestival Deventer op Stelten 27-29 juni 1997In beeld komen.

. Deventer Op Stelten De 25e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten heeft plaats op 1 2 en 3 juli 2022. Hellend Vlak van de Nederlandse theatergroep TUIG ging tijdens het festival Oerol op Terschelling in première. Archief 1997 - 2021.

Meld je aan voor onze mailinglijst Naam E-mail adres. Deze festivalkrant laat je zien wat je tijdens dit weekend allemaal mag verwachten. VVV Deventer - Brink 89 Penninckshuis 0570 - 710 120 wwwdeventeropstelten.

Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes. En wel met één van de moosite voorstellingen in het programma. Vanaf maandag 20 juni verkrijgbaar.

Just on the day that code yellow was issued in the east and north of the country that also applies to Deventer. Over Deventer op Stelten. Dus natuurlijk staat Theater Gajes ook weer op de 25ste editie van het festival.

DOS 2019 Met oa. Deventer Op Stelten krant 2022. Deventer biedt dan ook tal van bezienswaardigheden bijvoorbeeld het oude stadscentrum met ruim 500 monumenten.

In een duister licht kijkt een mysterieuze entiteit ons aan. Tonight is the big kick-off for Deventer Op Stelten 2022. Theaterfestival Deventer op Stelten.

Op het programma staan 25 theatergezelschappen uit Frankrijk Verenigd. Door aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. Over Deventer op Stelten.

Archief 1997 - 2021. Deventer op Stelten - Buiten theater festival. Deventer op Stelten 2006 Slot-Act clip 17 4568movTheo Roebbers.

DOS 2018 Met oa. While Op Stelten on stilts is now used largely as a figurative sense the performers are truly of the highest level and come from all over Europe. De scenografie geïnspireerd op traditionele dansen laat de energie tussen de randen en het midden van het podium circuleren.

Deventer biedt 3 dagen lang verrassende kunst en cultuur spektakel op hoog niveau en theater op stelten. Deventer Op Stelten is een toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Deze hersenschim muteert beweegt en communiceert met zijn omgeving waardoor dierlijk mineraal en plantaardig leven ontstaat.

The Deventer Boekenmarkt or Book Market. De programmering van voorstellingen op hoog niveau zowel letterlijk als figuurlijk maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen-. Dit jaar strijkt Deventer op Stelten voor het eerst ook neer in het Havenkwartier.

On the first Sunday in August Deventer hosts Europes biggest book market. 1 day agoOm 2230 uur gaat de kop eraf van Deventer Op Stelten dat vrijdag echt losbarst met tot en met zondag ongeveer 140 voorstellingen in en. En nu staan ze met deze voorstelling al in Deventer voor de première op het vaste land.

Lege straten pleinen kerken en parken. De Jeugdliefdes zo kun je Theater Gajes en Deventer Op Stelten wel noemen groeiden samen op. Dit jaar staat Deventer Op Stelten in het teken van verrassende ontmoetingen nieuwe voorstellingen en oude bekenden met ruimte voor jong talent.

In een ongewone setting vervagen de grenzen tussen het podium publiek en de dansers. During the first weekend of July the centre of Deventer turns into a giant open air theatre stage and attracts thousands of enthusiastic visitors. Deventer is absoluut een stad die je verrast een energieke eigengereide stad met bruisende evenementen en ruim 100000 inwoners.

Lees voor specifieke locaties even verder. Programmaboekje Programmaboekje Download het programmaboekje van Deventer Op. Of je nu aan het winkelen bent of een wandeling maakt de stad omarmt je met haar historische charme.

Blokkenschema Blokkenschema Download het blokkenschema hier of klik op onderstaand schema. Tijdens de 25e editie van internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten is de stad één groot theater met in totaal ruim 130 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer op 15 locaties in en rondom het centrum. Het is bijna zover de 25ste editie van het internationaal buiten-theater-festival Deventer Op Stelten.

Visit one of over 150 national and international top shows in the historic inner city. De krant wordt begin week 25 vanaf maandag 20 juni in de gemeente Deventer. Deventer op Stelten - Buiten theater festival.

In July the center of Deventer is transformed into a huge theater for a weekend during the outdoor theater festival Deventer Op Stelten. Gedurende het festival treden een weekend lang theatergezelschappen uit binnen- en buitenland op in straten en op pleinen in en om de binnenstad. Deventer Op Stelten verspreidt zich dit jaar nóg verder over de stad met een aantal nieuwe locaties wel zijn de locaties dit jaar kleiner van opzet.

Teatro del Silencio Kumulus Picto Facto Lees meer. Archief Deventer op Stelten DOS 2021 De 24e editie binnen de perken Lees meer. Olivier Grossetete Cirque Inextremiste Remue Ménage Lees meer.

2020 - een flashback Juli 2020. 8 hours agoEr zijn in totaal ruim 130 nationale en internationale topvoorstellingen te zien op 15 locaties in en rondom het centrum. Met één van de laatste uitvoeringen van hun.

Die onwerkelijke absurde en magische plek is de inspiratie voor deze nieuwe artistieke creatie. Thunderstorms will develop in the east and north from 2 pm.


Deventer Op Stelten Vrijdagavond 3 Juli Manu Concert Album


Deventer Op Stelten 2012 The Netherlands Feestdagen En Evenementen Nederland Stad


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Pin De Joke En Deventer Op Stelten Patos Aves


2012 07 07 Compagnie Off And Theaterschip Drost Van Salland Les Girafes Deventer Op Stelten Fotografie Feestdagen En Evenementen Stelten


Deventer Op Stelten 2012 Air Festival Hometown Open Air


Deventer Op Stelten 2016 Stelten


Deventer Op Stelten 2017 Travel Manu Fair Grounds


Pin On Deventer Op Stelten


Deventer Op Stelten 2015 Fantasias Figurino Carnaval


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Theater Tol At Deventer Op Stelten Evenement


Street Performer Act During The Event Called Deventer Op Stelten In The Dutch City Deventer The Netherlands This Year 130 000 Peopl Stock Images Photo Acting


Deventer Op Stelten 2015 Stilt Costume Performance Art Stilts


Deventer Op Stelten 2012 Impressie Stelten Feestdagen En Evenementen Dagje Uit


Pin On Deventer En Omgeving


Pin Van Joke Op Deventer Op Stelten Stelten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel